• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Позакласний захід, присвячений творчості Вільяма Шекспіра

Позакласний захід, присвячений творчості Вільяма Шекспіра

2018-05-04

/Files/images/20180412_133605.jpg

Нещодавно у спеціалізованій школі № 1 ім. Т. Г. Шевченка в рамках тижня англійської мови відбувся літературний вечір, присвячений пам’яті геніального англійського драматурга Вільяма Шекспіра.

Учні 9-Б та 8-А класів разом з учителями англійської мови Пантєлєєвою А.О., Бліндаренко Л.П. та Бондарук К.І. організували справжнє свято пісні, танцю та акторської майстерності. Школярі перевтілювалися в образи шекспірівських персонажів, декламували уривки з його найвідоміших творів («Король Лір», «Гамлет», «Отелло» та «Ромео і Джульєтта») мовою оригіналу.

На сцені розгорнулася справжня трагедія, коли ревнивий мавр Отелло, не слухаючи пояснень своєї вірної дружини Дездемони, урешті-решт убиває нещасну, а потім і себе. Романтичного настрою глядачам додали образи закоханих Ромео та Джульєтти. Король Лір разом із дочками показали проблематику родинних стосунків. Гамлет, порушуючи одвічні питання життя та смерті, добра і зла, одержимий пошуком істини, відчайдушно вагався: «бути чи не бути».

Фіналом мовно-літературного заходу був флешмоб героїв творів Шекспіра. Вдячні глядачі щедро дарували свої оплески та висловлювали подяку за організоване свято.

Учні здобули цінний досвід та довели, що вивчення англійської мови – ключ до самореалізації.
Кiлькiсть переглядiв: 242

Коментарi