Зі святом Останнього дзвінка!

2020-05-29

/Files/images/unnamed.jpg

Управління освіти та спорту та міський методичний кабінет щиро вітають зі святом Останнього дзвоника! Цей навчальний рік не був схожим на усі інші! Ми зіткнулися із проблемами дистанційного навчання та самоізоляції. Багатьом бракувало спілкування, зустрічей та звичайних шкільних буднів. Але завдяки наполегливості та професіоналізму педагогів та адміністрації закладів освіти, розуміння та терпіння батьків, відповідальності та наполегливості учнів, ми все ж таки вчасно завершили 2019-2020 навчальний рік.

Для багатьох школярів сьогодні лунає звичайний дзвінок, що сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах. Тож бажаємо вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній! Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя.

Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.

Щира подяка усім педагогам м. Козятин за сумлінну працю, за вогник віри та надії у ваших учнів, за креативний підхід та постійний творчий пошук під час дистанційного навчання!

Низький уклін батькам за їх співпрацю та допомогу!

Бажаємо усім міцного здоров'я та гарного відпочинку!

До зустрічі у новому 2020-2021 навчальному році!
Кiлькiсть переглядiв: 295

Коментарi