Творчий звіт вихователя

2020-02-28

/Files/images/20200226_102938.jpg

/Files/images/20200226_093801.jpg«Cправжнє виховання не там, де педагог з вершин спускається на землю, а там, де він піднімається до тонких Істин Дитинства»

26 лютого в ДНЗ №5 під час роботи міського методичного об’єднання вихователів груп раннього віку відбувся творчий звіт вихователя ДНЗ №5 Берелет І.Ю. На засіданні були присутні вихователі ЗДО міста, вихователі-методисти.

Засідання проходило у теплій атмосфері. Берелет І.Ю познайомила присутніх зі своїми напрацюваннями з теми «Організація театралізованої діяльності з дітьми в ЗДО», розповіла про свою роботу, поділилася проблемами та труднощами, які виникали під час роботи, а також своїми планами, презентувала різні види театрів, які виготовила і використовує в освітній діяльності з дітьми.

Учасники засідання переглянули заняття в І молодшій групі «Допоможемо зайчикові», на якому вихователь використала пальчикову гімнастику, фізкультхвилинку, психогімнастику «Я - хмаринка», дидактичну гру «Квітка доброти, презентацію казки «Про доброго зайчика».

Учасники поділились позитивними враженнями про проведений захід і побажали творчого натхнення та успіхів у подальшій роботі.

Кiлькiсть переглядiв: 370

Коментарi